Anderen aan het woord over ons

Lees hier ervaringen van onze klanten.

Benieuwd naar meer meningen?
Klik op de Feedback Company widget om al onze beoordelingen te bekijken.

"Down to earth en je pakket gewoon zonder fratsen op de door jouw gewenste bestemming"

"Als een zending écht met spoed afgeleverd moet worden, begrijpt Focus de noodzaak hiervan. En dat nemen ze serieus, al jaren. Voor ons dé partner op het gebied van logistiek."

Tom van Santen, Claasen Coatings

"Wij versturen in NL en Vlaanderen dagelijks lengtes van 2 tot 6 meter met Focus Koeriers, dat kunnen niet veel koeriersdiensten. We zijn zeer tevreden met deze dienst en de tarieven die zij rekenen. De afleverafspraken worden altijd nagekomen."

Gaston Franquinet, Webshop ServiceNederland (WSSN)

"Toen er voor ons onlangs twee pallets met spoed vervoerd moesten worden naar een beurs in Parijs heeft Focus Koeriers mij uitstekend geholpen. De volgende ochtend werden de dozen keurig door hun afgeleverd."

Gerard Nijenbrinks, Horloge Platform Nederland

"Op het laatste moment met spoed een koelwagen regelen is niet makkelijk, maar Focus Koeriers redt ons regelmatig uit de brand. "

Jonne Boers, Luiten Food

"Focus verzorgt al jaren de opslag van onze industriële verlichtingsproducten. Dat, in combinatie met hun koeriersdiensten zorgt ervoor dat onze klanten snel en efficiënt bediend kunnen worden. Voor ons een zorg minder tegen een scherp tarief. "

Energie Besparen Doen Wij Zo BV, groothandel industriële verlichting. Michiel Goofers